Rakkaustarinani Wanhaan Tupaamme

Synnyin, kasvoin ja vartuin pohjalaistalossa. Nukuin yöni kamarissa leveässä korkoossängyssä aitojen lammasfällyjen peittämänä. Tuvassa pitkät mamman kutomat räsymatot. Ihanat iltateehetket perheen kesken pitkän pirtinpöydän äärellä. Luonnonrauha, linnunlaulu, pehmeä nurmi paljaiden varpaiden alla. Lauantaisaunominen hämyisessä ulkosaunassa tuoreiden vihtojen viuhuessa. Paljon onnellisia aitoja kokemuksia.

Mieleenpainuvien muistojen innoittamana olen aina kaivannut paluuta lapsuuden maisemiin ja kokemuksiin. Etsin vuosikausia ja lopulta löysimme mieheni kanssa Wanhan Tupamme. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Rauha ja tunnelma sisäpihoineen vei jalat alta.

Heti kaupat tehtyämme v.2008 elokuussa alkoivat punamultasudit heilua. Kunnostimme uutterasti tupaamme parisen vuotta vanhaa kunnioittavalla ja säilyttävälllä asenteella sekä ennen kaikkea suurella sydämellä. Ajatuksena koko ajan se, että juuri sinä voisit joskus tulla Wanhaan Tupaamme lomalle ja saisit kokea sen mitä itse koemme: aitoja kokemuksia ja maaseudun rauhaa.

Olette lämpimästi tervetulleita!

Ystävällisin ajatuksin

Marjo ja Veli-Pekka Honko

Wanha Tupa, Lapväärtti

Wanhatupa Wanhatupa
Copyrights © 2014 All Rights Reserved by wanhatupa.fi