Majoitus

Vanha punainen pohjalaistalo ja kaunis pihapiiri odottaa vieraitaan. Talo on rakkaudella kunnostettu matkailijoiden ja ryhmien iloksi. Täällä aika pysähtyy ja aika saa uuden merkityksen.

“Paikka henkii rauhaa ja menneen ajan hyvää tunnelmaa. Sisään astuttuaan voi vain aistia kuinka murheet ja kiire valuvat olkapäiltä” kertoo talon emäntä Marjo ja toivottaa vieraat tervetulleeksi. Talossa on majoitustilaa jopa viidelletoista hengelle.

Joka huoneessa on oma tunnelmansa ja jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty. Alakerran salissa tunnelma on arvokas ja ison tuvan pitkän pöydän ääressä viihtyy isokin porukka soppakulhon ääressä. Kesällä tilaa jatkaa idyllinen pihapiiri, josta löytyy myös pihasauna.

Wanha tupa: Pinta-ala n. 170m2, sähköpatterit ja kesäksi tuulettimet. Täysin varusteltu keittiö: kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro, keraaminen liesi ja uuni, leivinuuni, puuhella, jääkaappipakastin, kaikki astiat, 2 WC:tä/kylpyhuonetta, jossa upouusi tehokas pyykinpesukone, hiustenkuivain sekä silitysrauta ja -lauta.

Alakerta: Kuisti, kylpyhuone, jossa kylpyamme, iso tupakeittiö, 2 henk. mh, 1mh, 1mh, sekä iso juhlasali.

Yläkerta: Lukuhuone, suuri takka-/TV-huone, jossa kahdelle makuuloossit, 4 henk mh, 5 henk mh sekä kylpyhuone, jossa sadesuihku.

Vuorokausi
99 euroa/2 hlö, seuraavat 35 euroa/hlö, lapset 25 euroa/hlö sis. ALV

Pääsiäinen, juhannus, joulu ym. erikoishinnoin.
Kysy lisää sesonkitarjouksistamme!
Wanhatupa Wanhatupa Wanhatupa Wanhatupa Wanhatupa
Copyrights © 2014 All Rights Reserved by wanhatupa.fi